Upravit stránku

V poradně se můžete zeptat na cokoliv z oboru estetická dermatologie. Pro dotaz můžete využít formuláře níže nebo si prohlédnout již zodpovězené dotazy třízené do kategorií.

Rádi bychom vás také upozornili na možnost prostudovat si jednotlivé kategorie Poradny před zasláním vašeho dotazu. Vzhledem k její historii jsou v jednotlivých kategoriích zodpovězeny početné dotazy, jenž by vám mohly napomoci k rozhodování či ve sběru informací. Věříme, že si v četných odpovědích najdete téma týkající se vašeho dotazu a  ušetříte si čas strávený vyjádřením dotazu a čekáním na odpověď. Děkujeme za pochopení.

Na vaše dotazy odpovídá MUDr. Rostislav Bednář nebo vyškolený zdravotnický personál Dermatologického centra.

Naposledy zveřejněné dotazy

Bolestivé akné při kojení

Dobrý den,obracím se na vás s dotazem ohledně možnosti léčby akné při plném kojení. V poslední době se mi velmi zhoršila kvalita pleti ,objevují se mi červené bolestivé bulky a jsem z toho nešťastná. Hormonální antikoncepci neberu a ani brát nechci. Ráda bych se objednala k vám do kožní ambulance.S milým pozdravem I.Kemlerová

Odstranění tetování

Dobrý den chtěl bych se zeptat kolik by stalo odstraneni tetovani na tváří :) jen takovej malinkej smajlik :) dekuji za odpoved

Duac gel

Dobrý den, včera sem byla na kožním a paní doktorka mi napsala Duac gel a to i presto, že sem jí řekla, že sem v 15 týdnu těhotenství. Řekla mi, že je to v takovém množství, že to nemůže plodu ublížit. Mám Duac vysadit? děkuji

Po soláriu podezření na melanom

Dobrý den, mohu se zeptat zda je možné abych den, či dva po soláriu mohl mít podezření na melanom ? zdá se mi že jedna piha změnila svou barvu, ale moje tušení je tak 50%, ale pociťuju nechuť k jídlu, únavu, slabost, bolest hlavy, mám 37,2 zvýšenou teplotu, tak se chci zeptat zda je možné aby tak rychle po dvou dnech od návštěvy solárka se začli objevovat příznaky se spojitostí s melanomem, a další otázka pokud by podezření dermatolog potvrdil, tak stačí podezřelou pihu odstranit šetrně skalpelem nebo k tomu budu brát nějakou dobu ještě antibiotika, či jiná léčba...? V solárku jsem byl poprvé v životě, nespálil jsem se, namazal jsem se krémem, a byl jsem tam jen na 6 minut.... předem děkuji za odpověď

Je to problém?

Po peraci (endoprotéza pravé kyčle) mi nehet zežloutl a začal se odchlipovat od lůžka v horní a dolní části. Postuprm doby začal zřejmě růst nehet nový. Při operaci chirurg použil koženou botu, ve které jsem měl nohu znehybněnou a zřejmě tlakem působila na nehet, čímž došlo k narušení lůžka. Palec mě nikdy nebolel a zůstal normálně citlivý. Jen mám nyní obavu, aby zřejmě nově vyrůstající nehet neměl problémy s nehtem původním. Děkuji za zhodnocení Petr Gabriel Broumov

Odstraneni ochlupeni usi laserem

dobry den, je mozne/vhodne pouzit odstraneni ochlupeni laserem na usich, predevsim lalucku a tragusu? jedna se pry ovysoce citlivou oblast z hlediska akupunkturnich bodu apod.dekuji, divis

Névus

Dobrý den, lze odstranit névus na tváři?

Chlopky pod nosem

Dobry den,chci se zeptat, kolik by stalo odsraneni chlopku pod nosem a brade,dekuji za odpověd

Máte otázky? Jsme tu pro Vás.

  • Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami. Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat zprávu", bude zpráva zaslána na náš e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.
Nahoru