Upravit stránku
02.11.2010Dermatologické centrum s.r.o.Botulotoxin 

dobrý den,je mi 25 let a mám dost viditelné vrásky pod očima,chtěla bych se zeptat, jestli je vhodné aplikovat botulotoxin.


Dobrý den slečno-paní  Hopjanová,

děkujeme za Váš dotaz,

aplikace Botulotoxinu není věkově omezena,

vzhledem k nízkému věku je na uvážení jestli by jste spíše nechtěla zkusit od listopadu námi nabízenou Radiofrekvenci,což je  neinvazivní metoda určená právě k vypnutí pleti,jejíž efekt je viditelný již po prvním ošetření. Jedná se o inovativní, bezpečný, univerzální a efektivní způsob jak dosáhnout stimulaci tvorby podkožních kolagenních a elastinových vláken k viditelně lepšímu vypnutí pleti, vyhlazení vrásek.
Toto ošetření běžně stojí cca 2500,-kč. Naše Dermatologické centrum  vzhledem k zavádění této  metody,  bude  již  koncem tohoto měsíce nabízet  první ošetření za pouhých 700kč

Myslím,že by u Vás nebylo na škodu popřemýšlet o redukci vrásek tímto způsobem,jelikož i toto první ošetření výjde levněji než aplikace Botulotoxinu.

Pokud by jste nebyla spokojená a metoda Radiofrekvence Vás nijak nenadchla,poté není problém se pro aplikaci Botulotoxinu rozhodnout.

Ovšem po předešlé konzultaci s naším Dermatologem.
Konzultace v našem Laserstudiu stojí 300-kč

Ač se rozhodnete jakkoli,rádi Vám vyhovíme.

Pokud by jste měla zájem, prosím o uvedení Vašeho tel.čísla,na kterém Vás můžeme kontaktovat,abychom společně dohodli termín nebo jen telefonicky zodpověděli na Vaše další dotazy.

Děkuji a přeji pěkný zbytek den.

S pozdravem

Dermatologické centrum-Valentová

Máte zájem se poradit či zeptat? Využijte formuláře níže!

  • Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami. Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat zprávu", bude zpráva zaslána na náš e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Nahoru