Upravit stránku
21.06.2009Dermatologické centrum s.r.o.Aterom 

Dobrý den,jsem asi týden po chirurgickém odstranění ateromu ve vlasaté části hlavy,jelikož tam byl silný zánět,rozhodně to nebyl bezbolestný zásah.Bohužel jsem si našla na jiném místě další aterom,který začíná zase bolet,ale po čerstvé zkušenosti bych jistě uvítala jinou metodu,zda-li existuje a také radu,proč k tomu zničeho nic dochází a jak tomu zabránit do budoucna,děkuji mnohokrát za odpovědˇ.Mějte pěkný den.


Dobrý den,

tvorbě nových projevů asi nezabráníte, tvoří se většinou spontánně u disponovaných jedinců. Snáze se vytvoří u jedinců s diabetem a dalšími interními onmocněními.

Jiné řešení než chirurgické (skalpelm) je chirurgcké řešení laserem - tuto službu na našem pracovišti neprovádíme.

S pozdravem

MUDr. R.Bednář, Dermatologické centrum, Laserstudio

Máte zájem se poradit či zeptat? Využijte formuláře níže!

  • Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami. Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat zprávu", bude zpráva zaslána na náš e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Nahoru